Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?

Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?Ga jij binnenkort op vakantie? Het liefst neem je al je spullen mee. Je zult echter toch een selectie moeten maken van de spullen die je echt nodig hebt. Tijdens het reizen gelden er regels voor het vervoeren van vloeistoffen in je handbagage. Het is verstandig om op de hoogte te zijn van de regels voordat je op vakantie gaat. Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?

Voedingssupplementen
Als je een fanatieke sporter bent, zul jij je misschien wel een beetje zorgen maken over je vakantiegedrag. Nu sport je fanatiek elke dag en let je op je eetgedrag. Op vakantie worden de eetregels vaak verwaarloosd. Nieuwe gerechten proberen is erg lekker en een drankje nemen tijdens een avondje uit is wel erg aantrekkelijk. Om toch nog de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen binnen te krijgen, kun je gebruik maken van voedingssupplementen. Zorg ervoor dat de voedingssupplementen in originele verpakking zitten in verband met eventuele grenscontroles. Zo ben je ervan verzekerd dat je tijdens je vakantie toch de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is fijn dat je lichaam tijdens je vakantie even rust krijgt. Na je vakantie kan je er weer met nieuwe energie tegenaan.

Verzorgingsproducten
Natuurlijk wil je graag al je verzorgingsproducten meenemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan je pot gel, shampoo, douchegel en natuurlijk mag je de zonnebrandcrème niet vergeten. Let er wel op dat je geen grote verpakkingen handcrème of gel meeneemt in je handbagage. Hier gelden namelijk strenge regels voor. Het is toegestaan om in je handbagage flesjes met vloeibare middelen van maximaal 100 ml mee te nemen. Het is de bedoeling dat je deze vervolgens verpakt in een doorzichtig plastic zakje. Als je de verzorgingsproducten in je koffer meeneemt, geldt er geen maximum hoeveelheid. Je mag dan zoveel verzorgingsproducten meenemen als je zelf wilt.


Combineer een haartransplantatie met een vakantie in Turkije

Wil je graag een haartransplantatie laten uitvoeren, maar ben je eigenlijk toe aan een heerlijke ontspannende vakantie? Dan is het nu mogelijk om dit met elkaar te combineren. Laat een haartransplantatie in Turkije uitvoeren en geniet tegelijkertijd van een heerlijke ontspannende vakantie. Door een haartransplantatie te combineren met je vakantie, bespaar je uiteindelijk veel tijd en geld.

Haarkliniek in Turkije
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve haarkliniek,dan hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Esteworld kun je terecht voor een haartransplantatie. De haarkliniek in Turkije is goedgekeurd door de Ministerie van Volksgezondheid en beschikt ook over een keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. Je kunt er op vertrouwen dat je in goede handen bent. De haarklink in Turkije voldoet aan de meest strenge hygiënische voorschriften en alles zal ter plekke goed worden uitgelegd. Het is ook erg prettig dat er geen tussenpersonen zijn en dat je een garantie krijgt op het resultaat.

Geniet van een verdiende vakantie
Turkije is een heerlijke bestemming voor een ontspannende vakantie. Tegenwoordig zijn de prijzen heel laag. Je kunt er vooral veel All Inclusive hotels vinden.  Dit betekent dat je heerlijk kunt eten en drinken zonder extra kosten. Dit komt goed uit met je budget, omdat je ook een haartransplantatie laat uitvoeren. Als je daarna nog naar een andere land zou gaan om vakantie te vieren, zou je veel meer geld kwijt zijn. Geniet van de gevarieerde en heerlijke Turkse keuken. Of je nu gaat voor een vleesgerecht of een vegetarische schotel, in Turkije smaakt alles goed. Turkije heeft veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Ga naar Efeze om een interessante havenstad te bekijken of ga ondergrondse steden bekijken in Cappadocië. Ook als je een liefhebber bent van prachtige landschappen, zul je in Turkije niks te kort komen.


3 tips om goedkoop te bellen naar Brazilië

Natuurlijk wil je goedkoop bellen naar Brazilië. Naast de tarieven zijn er echter ook meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. De drie meest populaire internationale providers van Nederland zijn Ortel Mobile, Lebara en Lyca. Lees verder voor onze drie gouden tips om zo voordelig mogelijk te bellen naar Brazilië met een prepaid simkaart.

 1. Voordeliger om vast nummer te bellen
  Wil je voordelig bellen naar Brazilië? Dan is het verstandig om te bellen naar een vast nummer. Vooral bij deze internationale prepaid providers zoals Ortel Mobile, Lebara en Lyca kom je uiteindelijk goedkoper uit.
 2. Wees voorzichtig met mobiel bellen
  Het tarief ligt vaak hoger als je mobiel belt naar Brazilië. Vaak betaal je ook een starttarief per gesprek. Bij Lyca en Lebara betaal je een starttarief van
  € 0,23 cent naar vaste en mobiele nummers en bij Ortel is dit nog wat hoger, € 0,29 cent. Ook de afrekeningmethode kan verschillen per internationale provider. Bij Ortel betaal je binnen de EU per seconde. Vaak geldt er ook een minimum van 30 seconden. Bij Lyca en Lebara is er sprake van afrekening per minuut. Let er ook op dat gratis bellen naar iemand met dezelfde simkaart niet geldt voor het buitenland.
 3. Gebruik simkaart internationale provider als extra kaart
  De tarieven voor bellen naar Brazilië is goedkoper bij een internationale provider dan de tarieven van een nationale provider. Je moet er wel rekening mee houden dat de nationale tarieven dan weer hoger liggen. Daarom adviseren wij om de simkaart alleen als tweede simkaart te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een tweede prepaid telefoon nemen of anders heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mobiel met dual sim optie. Van deze extra simkaart kun je dan gebruik maken als je moeten bellen naar Brazilië.